Social Bootcamp

In 7 dagen tijd duiken we in jouw social media strategie! We doorlopen de hele basis, zodat jij kunt gaan knallen. Je bekijkt iedere dag in je eigen tempo de nieuwe stories via het besloten Instagram-account. Dagelijks sluit je af met een aantal opdrachten om tot echt resultaat te komen! De onderwerpen die we gaan behandelen:

ϟ  De basics van Instagram & Facebook
ϟ  Content kapstok
ϟ  Een pakkende tekst
ϟ  Het perfecte plaatje
ϟ  Wat werkt wel en niet op social media
ϟ  Statistieken
ϟ  Jouw gratis weggever

De cursus staat in zijn geheel op Instagram op mijn besloten account @socialbootcampcursusTot 31 december boek je een ticket voor 28,50 in plaats van 57 euro.

 

GA AAN DE SLAG

Voor wie is deze cursus?

Herken je dit? Je weet wel dat social media steeds belangrijker wordt, maar het lukt je niet om er consistent mee aan de slag te gaan. Je vind het lastig om steeds met nieuwe ideeën te komen en als je iets post, dan komen de likes vooral van je vrienden en familie, maar levert het geen verkoop op.

Tijd om dit te veranderen! Tijdens het Social Bootcamp geef ik je veel informatie, maar gaan we vooral ook praktisch aan de slag!

Wat levert het je op?

ϟ   Je maakt je geen zorgen meer over de technische kant van social media
ϟ   Je kan jouw verhaal perfect overbrengen op je potentiële klant
ϟ   Je zit vol met ideeën over wat je kan posten
ϟ   Je potentiële klant stopt met scrollen bij het zien van jouw post
ϟ   Je weet wanneer je moet posten, hoe vaak en waar
ϟ   Je weet je volgers om te zetten in betalende klanten

De workshop van Elsemiek was super leuk & nuttig! Ik kwam helemaal enthousiast en hyper thuis.

Roxanne

Na de Social Check heb het advies opgevolgd en mijn verhaal verteld op Facebook. Het resultaat: meteen weer verkoop!

Elise

WAT GAAN WE DOEN?

De basics

Een goede social media strategie hoeft niet lastig te zijn. Vaak blijf je hangen in excuses om het niet te doen, maar met de juiste handvatten ga jij het jezelf makkelijk maken. De eerste dag gaan we in op de praktische kant van Instagram & Facebook, zetten we al je instellingen goed en weet jij wat er allemaal mogelijk is.

Content kapstok

Niets vervelender dan niet weten wat je moet posten. Mensen kopen van mensen. Daarom kijken we op dag 2 naar de manieren om jouw content kapstok op te bouwen. Jij zit vol ideeën over wat je moet posten en je berichten geven jouw (potentiële) klant een goede reden om aan te haken!

Een pakkende tekst

Vaak focussen we teveel op het product of de dienst die we verkopen, terwijl het juist zo belangrijk is om je klant te triggeren met het probleem en ze te binden door het geven van de juiste oplossing. Op dag 3 krijg je meer inzicht in het schrijven van teksten die jouw ideale klant als een magneet aantrekken.

Het perfecte plaatje

Omdat posts toch een stuk beter werken in combinatie met het juiste plaatje kijken we op dag 4 naar manieren om jouw telefoon om te toveren in een professionele camera. Aan de hand van tips en tricks zorgen we voor nieuw beeldmateriaal voor jouw komende posts.

Do's & don'ts

Aan het einde van de eerste week kijken we aan de hand van voorbeelden naar wat wel en niet werkt op Instagram en Facebook. De punten uit de vorige dagen komen nog eens op een praktische manier aan bod.

Statistieken

Je kent het wel, je post post ziet er super uit, het beeld en de tekst kloppen helemaal, maar de likes blijven uit (om nog niet te spreken over de verkoop). Door gebruik te maken van statistieken krijg je meer inzicht in jouw doelgroep en leer je om optimaal gebruik te maken van je content.

Jouw gratis weggever

Staat er nu gratis? Ja! Maar zie het eigenlijk als ruilmiddel. Jij geeft een voorproefje van jouw product en kennis, in ruil voor een warme, potentiële klant. Op de laatste dag kijken we naar de mogelijkheden om je ideale klant van social media op je e-maillijst of naar je website te krijgen.

Extra's

Om je te ondersteunen tijdens het volgen van de Stories download je ook iedere dag een deel van het e-book dat hoort bij de cursus. Daarnaast stel je aan het eind van iedere dag gemakkelijk je vragen, waar ik binnen 24 uur bij je op terug kom.  

BESTEL DE CURSUS NU MET 50% KORTING

VAN €57 VOOR €28,50 

 

PRAKTISCHE INFO

ϟ  De cursus start op 9 september 

ϟ  Instromen kan tot 13 september 

ϟ  Je krijgt toegang tot het besloten Instagram-account 

ϟ  Je werkt in je eigen tempo

ϟ  Iedere dag stel je gemakkelijk je vragen via Instagram 

ϟ  Na afloop heb je nog een maand toegang tot alle content

ϟ  Bij de cursus hoort een e-book met alle informatie

ϟ  Je koopt de cursus tijdelijk met 50% korting voor €28,50 in plaats van €57,- (ex BTW)